Skynd dig: Fie Laursen holder vildt udsalg på OnlyFans

20/1/23 08:00

Ida Hansson

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Hvis du ønsker at tage del af Fie Laursens 'voksenfilm' på OnlyFans, ja, så er det nu du skal slå til.

Fie Laursen har stor succes på mediet OnlyFans, hvor hun dagligt publicerer 'film for voksne'. Efter alt at dømme er influeneren stolt af - og ikke mindst tilfreds med sit arbejde. Nu deler hun på sin Instagram, at hun sænker prinsen, så flere kan have mulighed for at se videoerne. 

"Okay, min OnlyFans har kostet 200 kroner de sidste to år. Jeg har faktisk kun haft to udsalg tror jeg. Men så valgt jeg for en uges tid siden at sætte det ned til kun 20 kroner, fordi jeg synes alle skal have lov til at komme ind. Nu har jeg fået næsten 6.000 nye fans på en uge! I får mig virkelig til at overveje at holde prisen nede," siger influenceren i en storie på Instagram.

Hun fortæller, at hun har i alt 2.000 posts på siden og en masse 'intime videoer'. Det var også grunden til, at hun ville have prisen på 200 kroner, da "alle ikke skulle have tilgang til den slags".

Følger man Fie Laursen inde på Instagram, så vil man også se, at meget tyder på, at hun lige nu stråler af kærlighed.

Der er nemlig kommet en mand ind i influencerens liv. Hun har tidligere fortalt, at de arbejder sammen med OnlyFans, men det lader altså til, at de også danner par når kameraerne slukker.

Manden hedder Tobias Friberg, parret har ifølge Fie Laursen gået i folkeskole sammen.

I en 'Q&A' på Instagram skriver hun også, at hun bestemt ser en fremtid med Tobias Friberg.

Hvis du har lyst til at se hvad influenceren deler på sin Instagram, så kan du klikke her, og hvis du vil tage det til næste niveau kan du også finde hende på OnlyFans her.