Kvinde får stor bamse i gave: Får et chok, da hun ser, hvad der gemmer sig inde i den

18/3/23 06:02

Henrik Rothenbücher

Foto: YouTube
I forbindelse med valentinsdag blev en kvinde overrasket med en stor bamse. Den egentlige overraskelse gemte sig dog inde i bamsen.

En soldat, der netop var hjemvendt fra udsendelse, ønskede at overraske sin kone. Derfor lagde han en plan for, hvordan han kunne overraske hende på valentinsdag.

Ryan fik hjælp af sin kammerat, der hjalp ham med at gemme sig inde i den store bamse. Herefter satte han sig foran hoveddøren til sit eget hjem, mens han fik vennen til at optage en video af det hele.

Til trods for, at der er tale om en stor bamse, fandt Ryan dog ud af, at det ikke var helt let at gemme sig inde i den. Derfor måtte han kæmpe for det, men til sidst lykkedes det ham dog.

Efter at have gemt sig inde i bamsen, sætter han sig nær hoveddøren med blomster og et kort. I mellemtiden sørger hans kammerat for, at det hele bliver dokumenteret.

Herefter var der ikke andet at gøre, end at vente, mens han så vidt muligt forsøger at sidde stille.

Efter at have sikret sig, at der er styr på det hele, beder han sin ven om at banke på døren. Få sekunder senere kommer Ryans kone, Megan, til syne, mens hun smiler fra øre til øre.

Som forklaring på situationen, siger vennen, at Ryan har sendt nogle gaver, og at hun skulle læse kortet, mens han optog det på video, fordi hendes mand gerne ville se hendes reaktion.

Megan stiller derfor blomsterne fra sig, hvorefter hun åbner kortet, som Ryan har skrevet, som hun begynder at læse.

I mellemtiden kan man se, at Ryan stille og roligt begynder at bevæge sig bag hende, så han ikke ødelægger overraskelsen. En del af hans plan er nemlig, at han skal have dragten af igen.

Megan læser det dybfølte kort, som hendes mand har skrevet til hende, mens hun forsøger at holde tårerne tilbage. I slutningen af kortet står der følgende: "PS. Jeg har en sidste overraskelse til dig."

Imens hun har læst kortet, har Ryan formået at komme på benene, og har ligeledes trukket dragten ned under brystet, så man kan se, at det er ham.

Nu beder Ryans ven Megan om at vende sig om. Hun virker en smule forvirret og følelsesladet, efter at have læst kortet fra sin mand, som hun stadig tror er udsendt. Hun gør dog, hvad hun får besked.

Og da hun vender sig om, får hun øje på sin mand, der står og venter på hende. Hun springer hen og omfavner ham, og man ser med al tydelighed, hvor stor kærlighed, der er mellem parret.