Brud truer med at droppe søster som brudepige: Årsagen er chokerende

18/3/23 11:35

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En kvinde er valgt som brudepige til sin søsters bryllup, men er nu blevet truet med at blive droppet af en chokerende årsag.

En kvinde, der altid har syntes bedst om at have kort hår, har for nylig fået at vide, at hun skal have extensions i sit hår til sin søsters bryllup, da hun ellers vil blive droppet som brudepige. Det skriver Mirror.

Kvinden, der skal være brudepige for sin søster, har normalt hår ned til omtrent hagen. I forbindelse med en samtale om det kommende bryllup, fik hun dog at vide, at det ikke ville blive accepteret.

Under denne samtale fik hun at vide, at hendes nuværende hår var 'alt for kort', og at det ville virke 'mærkelig og opsigtsvækkende', eftersom resten af brudepigerne har længere hår. Derfor blev hun bedt om at anskaffe sig extensions.

Da hun hverken ønsker at bruge penge på extensions, hun kun skal bruge én dag, eller bryder sig om, hvordan hun ser ud med langt hår, forklarede hun søsteren, at det ikke ville komme til at ske. Hun antog, at dette vil være slutningen på den snak.

"I sidste uge sendte hun en SMS til mig og spurgte, om jeg havde valgt frisøren til mine extensions, og at hun ville se hendes tidligere arbejde, før jeg fik dem lavet," skriver kvinden i et opslag på forummet Reddit.

"Jeg sagde endnu en gang, at jeg ikke vil få extensions. Hun svarede derefter og sagde, at det 'ikke var til diskussion', og at jeg skulle vælge, eller hun vil vælge nogen til mig."

"Så jeg fandt en frisør i nærheden af mit hus og jeg sendte hende deres Instagram-profil. Hun kunne lide deres arbejde og sendte en SMS tilbage og sagde, at det ser godt ud, og at jeg burde gå efter det, så jeg gik derned, men jeg klippede mit hår endnu kortere."

Efter at have sendt et billede af sit nye hår til sin søster, modtog hun et panisk telefonopkald, hvor hun spurgte, om billedet var redigeret eller ej. Da det gik op for hende, at det ikke var tilfældet, lagde hendes søster på.

Brudepigen modtog derefter et opkald fra deres mor, der beskyldte hende for at være 'grusom og vanskelig' og at 'forsøge at ødelægge sin søsters bryllup'. De er begge stadig fast besluttede på, at hun får extensions, og hendes søster har endda truet med, at hun ikke må deltage ved brylluppet, hvis hun ikke overholder det.

Hun forklarede også, at hun havde planlagt at få en kortere frisure efter brylluppet, men besluttede at fremrykke sin aftale efter at have fået at vide, at extensions 'ikke var til diskussion'. Nu er hun i tvivl om, hvorvidt hun skulle have overholdt det, og har henvendt sig til Reddit for at få råd.

"Hvis hun er villig til at trække din invitation tilbage over dette, hvorfor bad hun dig så om at være brudepige? Og hvis dit hår kan ødelægge hele hendes bryllup, er det noget mægtig kraftfuldt hår. Tillykke med dit super-hår," skrev en bruger.

"Hvis det, at du har en kort frisure, kommer til at ødelægge brylluppet, er det i første omgang et forfærdeligt bryllup. Du og de andre brudepiger er mennesker - ikke dukker. Og hun kan ikke kræve, at du ændrer dit fysiske udseende på nogen måde," lød det fra en anden.

"Din mor burde også skamme sig over at tillade din voksne søster at opføre sig som et lille barn og få et raserianfald som dette," skrev en tredje.